Nieuwe achtbaanfunderingen gespot in Paultons Park

In het Engelse Paultons Park zijn voorbije weken funderingswerken aan de gang voor een nieuwe attractie, waarschijnlijk een kleinschalige achtbaan. De toekomstige attractie wordt naar alle verwachting een uitbreiding van het nog te openen themagebied Tornado Springs.

 

Het Engelse themapark Paultons Park heeft haar gloednieuwe themagebied Tornado Springs nog niet eens geopend voor het publiek, maar alles wijst erop dat het gebied nu al wordt uitgebreid met een extra attractie. Eind oktober spotte een alerte vlogger, Coaster Connection, dat naast de nieuwe themazone reeds funderingen werden gegoten voor wat zeer waarschijnlijk een kleinschalige kinderachtbaan kan zijn. Onderstaande foto’s tonen de huidige stand van zaken.

Wat voor type achtbaan we mogen verwachten is moeilijk te zeggen. We kunnen aan de hand van de grootte van de bouwplaats wel stellen dat het waarschijnlijk een achtbaan voor de kleintjes wordt. Een perfecte toevoeging naast een “grote” achtbaan zoals Storm Chaser. Wanneer de achtbaan moet openen voor het publiek is momenteel nog niet bekend, maar geruchten spreken over een mogelijke opening in 2022.

 

Tornado Springs

Het gloednieuwe themagebied Tornado Springs, wiens opening door de coronacrisis noodgedwongen werd uitgesteld naar Pasen 2021, is zo goed al klaar. Het testen van alle attracties verloopt spoedig en elke dag worden meer en meer details toegevoegd aan het gebied. Zoals ook te zien is in onderstaande bouwfoto’s. De nieuwe themazone omvat onder andere de Spinning Coaster Storm Chaser, familie-droptorens Windmill Towers, de Frisbee-attractie Cyclonater, Al’s Auto Academy en een groot restaurant.

Volg het volledige bouwproject op de voet via onze bouwupdates.

 

Bron: Coaster Connection