Mercure Hotel in Han-sur-Lesse is geopend naast het Domein van de Grotten van Han

Vorige week, op 30 oktober 2020, het begin van de herfstvakantie, opende het splinternieuwe hotel Mercure Han-sur-Lesse**** gelegen naast het Domein van de Grotten van Han.

 

Het resultaat is prachtig, het hotel ademt warmte, klasse en meesterschap uit. We zijn dan ook erg blij dat het hotel eindelijk operationeel is!

Dit gloednieuwe viersterrenhotel is de perfecte plek om de uitzonderlijke regio te ontdekken. Want dàt is wat we bieden : een uniek product in België waar je kennis maakt met de wonderen van onze eigen fauna en flora!

De Grot heeft de laatste jaren een heuse make over gekregen: nieuwe led verlichting waarbij je het  gevoel  krijgt  dat  je  door  een  sprookje  van  1001  nachten  wandelt  en  natuurlijk  niet  te vergeten ons klank en lichtspektakel “Origin”, een prachtige show in het hart van de grot.

Het Wildpark werd uitgebreid met een prachtig wandelpad met verschillende aanknooppunten. Zo kunnen zowel flaneerders als echte hikers genieten van het schitterende park. Het is het enige park in België waar je oog-in-oog komt te staan met de Europese Big 5!

De  laatste  6  jaar  kent  het  Domein  van  de  Grotten  van  Han  een  sterke  groei.  Van  250.000 bezoekers in 2013 zijn we gestegen naar 380.000 in 2019. En zelfs in het moeilijke jaar 2020 hebben veel reizigers de natuur en de rust opgezocht van het Domein.

Gezien het aanbod blijft uitbreiden, maar ook de MICE sector enorm geëvolueerd is de laatste jaren, was er nood aan een hotel met standing én voldoende kamers! Steeds vaker zijn mensen op zoek naar rust en natuur, maar willen ze liever niet moeten inboeten op luxe.

Voor hen is het nieuwe hotel Mercure Han-sur-Lesse de perfecte match. Het beschikt over 117 kamers in typisch Ardeense stijl en 4 vergaderzalen die gecombineerd kunnen worden en tot 120 personen kunnen laten vergaderen. Het Domein van de Grotten van Han kan dus eindelijk ingaan op de verschillende aanvragen voor teambuildings of groepen met overnachting!