Magic Park Land opent vier nieuwe attracties in 2021

Het Franse Magic Park Land presenteert volgend jaar vier nieuwe attracties aan het publiek. De nieuwigheden zullen zich richten op families en de jongere bezoekers aan het park.

 

Magic Park Land is een klein Frans pretpark gelegen in Ensuès-la-Redonne, niet ver van Marseille. Dit jaar opende het park met de Shark Coaster een derde achtbaan. Voor 2021 staan er maar liefst vier nieuwe attracties gepland gericht op de allerkleinsten en de familie.

De eerste attractie die het park kon aankondigen zijn botsboten. Deze worden gethematiseerd in pelikanen. Daarnaast komt er een luchtballonencarrousel onder de naam Samba Balloon. Als derde kondigde Magic Park Land een kinderzwiermolen aan. En of dat alles nog niet voldoende is, deelde het park tot slot nog mee dat er een 25 meter hoog reuzenrad gebouwd zal worden.

Naast de drie achtbanen en de vier nieuwe attracties kunnen bezoekers ook genieten van onder andere de Huss-klassieker Rainbow en een frisbee attractie die in 2017 naar het park kwam.