Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen kondigt nieuwe attractie aan

Het Duitse Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen zal een nieuwe attractie openen tijdens het seizoen 2021. De nieuwe attractie zal “Majas Wilde Schwestern” heten. Passagiers zullen zelf kunnen bepalen of de rit rustig of net heftig zal worden. Dat is alvast af te lezen op de nieuwste kassabonnen van het park.

 

Wie momenteel in Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen winkelt en de kassabon bewaart, vindt er alvast een voorproefje van een nieuwe attractie op terug. De kassabon verklapt zelfs al dat de nieuwe attractie er zal openen op 26 maart 2021.

Het park heeft nog niet bekendgemaakt wat voor een attractie “Majas Wilde Schwestern” precies zal zijn. De hints die op de kassabon staan zijn echter voor interpretatie vatbaar: “Een rustige rit of een wilde rollover? Zwaai naar hoge hoogtes en bepaal je eigen vliegervaring.” 

Passagiers lijken de intensiteit van de rit dus zelf te kunnen beïnvloeden. Hierdoor vermoeden we al snel in deze context dat het over een Sky Fly van de Duitse fabrikant Gerstlauer kan gaan, op een net gedeelde afbeelding zien we ook de vorm van de arm van dit type attractie. 

Vorig jaar opende het park nog het nieuwe themagebied “Emaille-Werke”.

 

Bron: Parkerlebnis.de