Freizeit-Land Geiselwind kondigt metershoge Slingshot aan

Het Duitse Freizeit-Land Geiselwind breidt ook komend jaar weer uit, nadat al bleek dat het park een walkthrough attractie plaatste, maakte het park nu bekend dat er ook een katapult attractie zal komen.

 

Opnieuw lijkt het Duitse pretpark Freizeit-Land Geiselwind een behoorlijke uitbreiding te gaan maken. Het park kondigde aan dat er een volledig nieuw themagebied zal ontstaan tussen de achtbaan Cobra en het Safari-Land gebied. Onlangs lekte uit dat de doorloopattractie Tal der Könige al werd opgebouwd, nu liet het park weten wat de tweede nieuwigheid zal worden.

 

Merlin and the Magic Circle

Merlin and the Magic Circle wordt een Slingshot attractie van de Oostenrijkse fabrikant Funtime. Bij dit type attractie neem je plaats is een soort bal die aan twee gigantische elastieken afgeschoten wordt tot een hoogte van 80 meter. In de attractie is er plaats voor twee personen.

 

Een voorbeeld van dit type attractie

 

 

Bron en foto’s: Freizeit-Land Geiselwind