Disneyland Parijs zal niet heropenen tijdens kerstvakantie

Door een verlening van de coronamaatregelen in Frankrijk moet Disneyland Parijs een streep trekken door de kerstvakantie. Het park was al een tijdje verplicht gesloten en die maatregel werd nu verlengd.

 

De coronacrisis blijft de pretparken treffen, ook al zijn de meeste parken momenteel sowieso gesloten voor de winter, enkele blijven het ganse jaar open. Zo ook Disneyland Parijs, dat vanwege de pandemie dit jaar meermaals noodgedwongen moest sluiten.

Het park hoopte te kunnen heropenen tussen 19 december en 3 januari om zo te profiteren van de kerstperiode, maar die hoop moet men nu laten varen. Na de kerstvakantie ging het park sowieso zelf al terug sluiten.

Het lijkt er voorlopig op dat we zullen moeten wachten tot ten minste 12 februari 2021 om opnieuw een bezoekje te brengen, als daartegen de pandemie en maatregelen het enigszins toelaten.

 

Bron Disney