Black Friday Special 2020

Op vrijdag 27 november is het weer Black Friday! De schrik van iedere winkelbediende, maar ook de hoogdag van iedere koopjesjager! Deze koopjesdag is, net zoals vele andere themadagen, vanuit de Verenigde Staten overgewaaid naar het Europese continent. Het is de dag na Thanksgiving en een dag waarop handelaars producten aanbieden aan spotprijzen. Ook pretparken doen al enkele jaren mee aan deze tendens en wij lijsten de koopjes maar al te graag op voor jou.

 

Let op! Vooraleer je onderstaande aanbiedingen doorneemt wensen wij uitdrukkelijk de nadruk te leggen op het feit dat alle aanbiedingen onder voorbehoud zijn! Zeker tijdens deze coronacrisis is een aankoop van een abonnement of een dagticket niet zonder risico.

Wij wensen onze lezers steeds zo goed mogelijk te informeren, maar onderstaande voordelen (en/of voorwaarden) kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen die de aanbieder daarvan oplegt. Dit kan zowel vóór als na de publicatiedatum van dit artikel zijn. De acties kunnen eveneens steeds onderhevig zijn aan voorwaarden die we niet per se vermeld hebben. Raadpleeg dus steeds grondig de website van de aanbieder.

Vele abonnementen uit onderstaande lijst leveren ook voordelen op bij andere parken die ook in deze lijst voorkomen. Wees dus steeds voorzichtig en goed geïnformeerd bij het aankopen van één of meerdere producten.

Veel winkelplezier, en geniet van 2021 aan een voordelig(er) tarief!

 

België

Plopsa-parken België

Tot en met maandag 30 november is het BLACK FRIDAY bij Plopsa! Er is tot 40% KORTING op online vouchers (personen ≥1m) voor Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsaqua Landen-Hannuit & Plopsa Indoor Coevorden.

Ze hebben het alvast over een ‘NO RISK-FORMULE’. Hiermee drukt het park meteen de bezorgdheden voor de beperkende maatregelen de kop in. Wie nu een Black-Friday-ticket aanschaft krijgt in ruil een ticket dat geldig is tot en met 30 maart 2022(!!). Voor Plopsa Coo is de geldigheid echter maar tot en met 7 november 2021. Let op: vooraf een datum reserveren blijft verplicht om toegang te hebben tot de Plopsa-parken. Op de voucher vind je alle informatie om de reservering te maken.

 

Bobbejaanland

Naar jaarlijkse traditie doet het Plezantste Land (Bobbejaanland) mee aan Black Friday, net zoals quasi alle parken van de groep Parques Reunidos. Voor een Silver Pass betaal je slechts 59 euro i.p.v. 77 euro.

 

Nederland

Toverland

Bij het Nederlandse pretpark Toverland klinkt het als volgt: “Black Friday komt er weer aan! Daarom profiteer je op 27 november van torenhoge korting op Toverland-tickets. Je korting loopt zelfs op tot 50%! Save the date, zet 27 november dus maar alvast in je agenda. Mis deze ticketdeal niet, want hierdoor kun je extra voordelig genieten van betoverende attracties en spraakmakende shows.”

 

Dolfinarium Harderwijk

Het Dolfinarium geeft een korting van maar liefst 65% op haar entreetickets en deze korting zal in het komende seizoen niet herhaald worden. Alleen tijdens de Black Friday dagen, die van 20 november tot en met 2 december 2020 doorgaan, kan je de tickets aan een gereduceerd tarief aankopen.


Slagharen

Tot en met 30 november kan je er een Goud Abonnement kopen voor 59 euro i.p.v. 76 euro. Hiermee kan je ook gratis naar andere pretpark van Parque Reunidos groep zoals Bobbejaanland, Movie Park Germany en Belantis.

Walibi Holland

Naar jaarlijkse traditie is ook Walibi Holland van de partij op Black Friday. Alleen komend weekend koop je je Black Friday-tickets met 35% korting voor maar 24,50 euro. Je krijgt dus 13,50 euro korting op ongedateerde tickets voor seizoen 2021!

Dat kondigt het park alvast aan via haar Instagrampagina. Op de website is er op het moment van schrijven nog niets van te merken, maar houd hun website alvast in de gaten tijdens 27, 28 en 29 november.

 

 

Duitsland

Freizeit-Land Geiselwind
Black Friday-uitverkoop van 22 november 2020 tot 29 november 2020.

Fort Fun

Tijdens deze periode zal ook Fort Fun Abenteurland stunten met haar prijzen!
Van 27 t.e.m. 30 november zullen dagkaarten voor 2021 aangeboden worden vanaf 16 euro en de jaarkaarten krijgen korting tot 25%!


Movie Park Germany

Ook Movie Park Germany is een van de pappenheimers om in de gaten te houden tijdens Black Friday. Er loopt momenteel een actie op zowel de gouden als de zilveren abonnementen. Niet te vergeten dat dit park in 2021 een nieuwe achtbaan zal openen.

 

Belantis

De Black Sale-aanbieding biedt zowel een GOUDEN als een ZILVEREN abonnement voor het seizoen van 2021 aan. Met deze abonnementen kun je in 2021 elke reguliere openingsdag van het AbenteuerReich bezoeken en tegelijkertijd profiteren van tal van voordelen. Met de gouden pas heb je zelfs eenmalig gratis toegang tot Tropical Islands, kun je tot twee vrienden gratis meenemen vanaf de tweede dag van je bezoek en nog veel meer!

 

Legoland Deutschland

De promoties bij Legoland Deutschland mogen dan niet onder het mom zijn van Black Fiday, toch mogen ze niet ontbreken in deze lijst. Er loopt momenteel een vroegboekkorting waarbij tickets voor zowel volwassenen als kinderen aangeboden worden aan 42 euro (i.p.v. 44,50 of 49,50 euro).

 

Bayern-Park

Staat de spectaculaire achtbaan Freischütz nog op je verlanglijstje? Tijdens Black Friday zal je toegangskaartjes met 10% korting kunnen kopen voor het gezellige Bayern-Park. Wil je de tickets cadeau doen? Ze zijn alvast verkrijgbaar in een speciaal kerstdesign. Houd hun website hier in de gaten.

 

 

Holiday Park

Ook in het Duitse Holiday Park kan je je kansen grijpen. Ook hier wordt er met een korting van 40% gegooid.

 

Europa Park

Het pretparkresort Europa-Park neemt ook deel aan de prijzencompetitie. Daar kunnen twee overnachtingen geboekt worden aan de prijs van één nacht.

 

Frankrijk

Parc d’attractions La Récré des 3 Curés

Op 27, 28 en 29 november kan je er dagtickets kopen die geldig zijn t.e.m. 30 juni 2021 aan een gereduceerd tarief. De tickets tijdens deze actieperiode 12 euro i.p.v. 20 euro!

 

Spanje

BONO PARQUES

Van 5 tot en met 30 november kan je een Gouden abonnement kopen op de BONO-parken. Hieronder vallen zowel Parque Warner Madrid als Parque De Attracciones. Zo’n abonnement gaat nu voor 109 euro over de toonbank i.p.v. 179 euro. Er is ook een zilveren variant die nu 99 euro kost i.p.v. 119 euro. De groep belooft ook dat de geldigheid van de pasjes verlengd wordt in geval van sluiting.

 

PortAventura World

Tot 30 november kan je reserveren voor een overnachting voor 50 euro per persoon, inclusief kaartjes voor PortAventura Park en Ferrari Land.

 

Verenigd Koninkrijk

Alton Towers

Het Britse Alton Towers kondigt ook aan dat het zal meedoen aan Black Friday. Voorlopig blijft hun aanbieding nog geheim. Meer info volgt op vrijdag 27 november (Black Friday zelf). Houd deze pagina alvast in de gaten!

 

Thorpe Park

Een ander park dat net zoals Alton Towers onder de koepel Merlin Entertainments valt is Thorpe Park. Hier wordt er tot wel 40% korting gegeven op overnachtingen. Om te boeken heb je de tijd tot middernacht op zondag 6 december. Ook de jaarabonnement gaan over de toonbank aan een bijzondere Black Fiday-deal.

 

Polen

Zatorland

Het Poolse dinosauruspark gooit zich ook in de koopjesstrijd met kortingen tot 30%.

 

Energylandia

Het Europese Mekka van de achtbanen, Energylandia, belooft ook om de prijzen te laten zakken tijdens het Black Weekend (zoals ze dat zelf noemen). Neem dus zeker een kijkje op hun website.

 

 

Denemarken

Bakken

Ook het Deense pretpark doet mee aan het prijzenfestijn. Voor 199 Deense Kronen koop je er op vrijdag 27 november een armband die geldig is tijdens een openingsdag in 2021 en toegang verleent tot alle attracties.

 

Fårup Sommerland

Een ander Deens pretpark stunt dan weer met koopjes voor het hotel. Er worden 747 Black Nights te koop aangeboden. Hierbij kunnen gasten 33% besparen op een overnachting.

Een verblijf in Hotel Fårup is inclusief toegang tot het park. Eén van de speciale hotelvoordelen is dat geselecteerde attracties een half uur eerder opengaan voor gasten die er de nacht hebben doorgebracht.

 

Noorwegen

Tusenfryd

Tijdens de maand november (6 – 30 november) zijn er de Black Friday-prijzen voor seizoenkaarten

 

Italië

Magicland

Van 23 tot 29 november verkoopt het Italiaanse pretpark Magicland abonnementen aan spotprijzen.

 

Zo, wij hopen hiermee de belangrijkste aanbiedingen verzameld te hebben. Mocht je toch nog een aanbieding gezien hebben die interessant is, en niet in bovenstaande lijst voorkomt, dan mag je die altijd delen via onze sociale media. Of wil je melden welke deals hebt gesloten? Dan mag je dat ook steeds delen via die kanalen. Wij wensen je alvast veel shoppingplezier toe!