SnowWorld en Atomic verstevigen partnership

Vandaag kondigen Atomic en SnowWorld hun samenwerking aan om de skisport in Nederland verder te stimuleren. Atomic is wereldwijd toonaangevend als skimerk voor topatleten en recreanten. De samenwerking bestaat uit een aanzienlijk programma ter verbetering van de Nederlandse skimarkt. Zo biedt Atomic een serie ski’s die speciaal voor SnowWorld werd geproduceerd en gebaseerd is op de succesvolle Redster-serie van Atomic. Daarnaast onderschrijven beide bedrijven het belang van een gedegen voorbereiding op het wintersportseizoen door te kiezen voor goed materiaal en het volgen van skilessen.

 

De de afgelopen zes jaar is de skisport in Nederland steeds populairder geworden. Jaarlijks bezoeken meer dan 3 miljoen gasten SnowWorld om zich voor te bereiden op hun wintersportvakanties. Die voorbereiding is belangrijk om ongelukken en blessures te voorkomen. Atomic en SnowWorld zetten zich hiervoor in door kwalitatief materiaal te bieden en door skicursussen voor alle niveaus en leeftijden toegankelijk te maken. Daarvoor beschikt SnowWorld over één van de grootste skischolen ter wereld met meer dan 750 leraren.

 

“SnowWorld biedt een unieke wintersportervaring die aansluit bij onze missie om met onze producten uitzonderlijke ervaringen te bieden. We zijn toegewijd om met deze samenwerking een groot voordeel te bieden aan alle SnowWorld-gasten.”, aldus Daniel Meyer, Brand Manager Central Europe bij Atomic.

 

“Sinds 1955 brengt Atomic mensen in contact met de sport waar ze van houden door middel van uitzonderlijke producten met geweldige functionaliteit en design. Of het nu ons verhuurmateriaal is of de premiumproducten die we in de winkels op onze locaties aanbieden. Het dient allemaal onze gezamenlijke missie; “Wij zijn er om je een betere skiër te laten worden.”, zegt Wim Hubrechtsen, CEO van SnowWorld.