Fotoalbums: kleine Franse parken – juli 2020

Tijdens een tiendaagse trip doorheen Frankrijk hielden Themeparkfreaks Bob en Benjamin halt bij vele grote pretparken, maar ook bij enkele kleinere exemplaren.

 

Bid’A Parc – 21/07/2020

Bid’A Parc is zo’n klein parkje. Het is te vergelijken met een kleine tropische tuin waar de allerkleinsten plezier kunnen maken. Er zijn waterspelletjes, opblaasboten, een carrousel met twee verdiepingen, trampolines, een circuit met kleine paarden en zelfs een achtbaan!

L’Île aux Géants – 18/07/2020

Op een boogscheut van het imposante themapark Futuroscope kunnen pretparkfans L’Île aux Géants terugvinden. Naast vele diverse springkastelen en andere kleine attracties staan er ook twee achtbanen opgesteld.

L’île aux Pirates 22-07-2020

L’île aux Pirates is zo’n klein exemplaar. Het park bestaat uit een binnen- en een buitengedeelte. Binnen vinden we een typisch lunapark terug met machines om munten in te duwen en buiten vinden we de ‚echte‘ attracties terug. Tussen die attracties staat er zelfs een achtbaan van het type Big Apple opgesteld.