SnowWorld speelt in op staycation met Skisafari

Vrijdag overhandigde SnowWorld CEO Wim Hubrechtsen de sleutels van de Skisafari-camper aan snowboard grootheid Jesse Augustinus. Augustinus is daarmee de eerste reiziger die op skisafari gaat in eigen land. Na een zomer waarin Nederland massaal in eigen land vakantie vierde, trapt SnowWorld de start van het winterseizoen af door een trend uit de Alpen naar Nederland te halen: de Skisafari. Met de SnowWorld Skisafari-camper trekken de komende maanden influencers, topsporters uit de wintersport en prijswinnaars door Nederland. Ze doen daarbij de vijf Nederlandse vestigingen aan van SnowWorld en kunnen onderweg overnachten op de mooiste plekken. 

 

Traditioneel worden tijdens een skisafari meerdere skigebieden aangedaan in één vakantie. Onderweg staat het genieten van de natuur en de vrijheid centraal. Ook in Nederland dat nu mogelijk. SnowWorld combineert hiermee de populariteit van ‘staycation’ met een toenemende wens om zo veel mogelijk uit één vakantie te halen. Verbleven Nederlanders eerder vooral op één locatie, kiezen ze er nu steeds vaker om van locatie te wisselen. De toenemende vraag naar campers en caravans deze zomer is daarvan het gevolg.

 

Skisafari met CO2 compensatie
In samenwerking met Camptoo, Nederlands grootste website waar campers direct gehuurd kunnen worden bij particuliere campereigenaren,  transformeerde SnowWorld een campervan door een stoere hout-‘look’ en een nieuwe inrichting tot een paradijs voor iedere Skisafari-liefhebber. Bovendien compenseert SnowWorld de CO2 uitstoot van elke reis, zodat de Skisafari’s CO2-neutraal afgelegd kunnen worden. Zo werd de camper gereed gemaakt om optimaal te genieten van de mooie natuur in de directe nabijheid van de Nederlandse skigebieden van SnowWorld. De camper is voorzien van alle gemakken en is ingericht met warme, sfeervolle materialen. 

 

Win je eigen Skisafari
Naast topsporters en influencers kunnen alle gasten van SnowWorld kans maken om met de campervan op Skisafari door Nederland te trekken. Op https://www.snowworld.com/nl/skisafari kunnen wintersporters deelnemen aan de actie.