Parc Astérix viert Halloween vanaf 3 oktober 2020

Vanaf 3 oktober 2020 is het weer zover, dan kan je in Parc Astérix weer Halloween vieren. Dit jaar zijn er geen grote nieuwigheden te ontdekken, maar komen oude getrouwe weer terug. Naast vier horrorattracties kan je genieten van de show Magna Maleficus.

 

Vier horrorattracties

Dit jaar keren de vier gekende horrorattracties weer terug naar Parc Astérix. Dit zijn La Colère d’Anubis, La maison de la Peur, Mission Perdue en Les Catacombes.

 

La maison de la Peur (vanaf 16 jaar)

Dr. Cérébrus, psychiater en alchemist wanneer het hem uitkomt, hypnotiseert moedige durfallen en neemt hen mee op sleeptouw tijdens dit initiatieparcours. Vampiers, levende doden en andere vreemde gedrochten zijn uw grootste nachtmerrie!

 

La Colère d’Anubis

In het museum “Het Toevluchtsoord” heeft de inventarisatie van een collectie uit het oude Egypte enkele misnoegde geesten bevrijd. Niemand weet welke gedaantes ze aannemen wanneer ze uit hun tent worden gelokt. Stap binnen, maar wees op uw hoede … Betreden op eigen risico!

 

Mission Perdue (3D-ervaring)

Vertrek op expeditie tussen de sterren en ga op zoek naar de vermiste bemanningsleden op een onbekende planeet. Ontmoet de derde soort.

 

The Catacombes

Dit spookhuis is er voor de dapperste bezoekers. Ze worden meegenomen op een expeditie in de donkerste catacombes. Een grafdelver begeleidt hen en neemt ze mee een geheime gang in, in het midden van een kerkhof. Deze leidt naar een grote ondergrondse kamer. Ze zullen er spoedig achter komen dat ze opgesloten zitten. Dit spookhuis is gebouwd op een oppervlakte van 300m2 en bevat heel wat enge verrassingen. Op zoek naar een uitweg zullen de bezoekers nergens van gespaard blijven, landverschuivingen, massagraven en skeletten. Verder bevat dit spookhuis heel wat speciale effecten als: rook, geluidseffecten, wind, speciale belichting en geuren.

 

Halloween show

Magna Maleficus

In deze familie wordt men tovenaar van vader op zoon. Niemand is bestand tegen de hypnotische krachten van deze schrikbarende personen. Betovering of vervloeking…hij beslist!

Magna Maleficus is een magische voorstelling in het Théâtre de Panoramix en vindt alleen plaats tijdens Peur sur le Parc. Deze voorstelling is niet geschikt voor kinderen onder de 12.