Tatzmania opent nieuwe kinderzone Kidsmania

Het Duitse dieren- en attractiepark Tatzmania blijft volop investeren. Dit park veranderde enkele jaren geleden van eigenaar en die weet blijkbaar van aanpakken. Vorig jaar nog opende het park een nieuwe achtbaan, dit jaar kwam er een kinderzone met enkele nieuwe attracties bij.

 

Het lijkt erop dat de nieuwe eigenaars van het Duitse dieren- en attractiepark Tatzmania blijven investeren. Na meerdere nieuwe attracties, waaronder twee achtbanen in de afgelopen jaren, komen er dit jaar weer enkele nieuwigheden bij.

Met de zone Kidsmania krijgt het park dit jaar drie nieuwe attracties. KIDS Freefall Tower is de spannendste van de drie. Op deze vrijevaltoren zijn jonge bezoekers vanaf vier jaar of 105 cm groot welkom. Tassenfahrt is een theekopjesmolen en Ballons een ballonmolen. Deze zijn al toegankelijk voor kinderen vanaf twee jaar, of 95 cm groot.

 

Bron en foto: Tatzmania