Nieuwe attractie Movie Park Germany wordt gebouwd door Intamin Amusement Rides

Volgend jaar wordt het Duitse Movie Park Germany 25 jaar oud, een gebeurtenis die men niet zomaar wil laten voorbijgaan. Het park liet eerder al weten dat ze de duurste attractie uit hun geschiedenis zullen openen, maar wat die wordt bleef geheim. Aan de hand van filmpjes zal de attractie stillaan onthuld worden. In een filmpje dat vandaag gepubliceerd werd onthulden ze alvast de bouwer.

 

In een eerste filmpje, dat in maart gedeeld werd, zien we hoe parkmascotte Marilyn Monroe met een taart de 25ste verjaardag van Movie Park Germany en een nieuwe attractie aankondigt. Ze beloven meteen ook dat het de grootste attractie ooit wordt voor het park.

 

 

Vandaag gaat het teasen verder, want wat voor attractie we mogen verwachten blijft voorlopig geheim. Men zal via filmpjes stukje voor stukje alles onthullen. In het filmpje van vandaag zien we alvast wie de bouwer wordt.

 

 

Men koos voor het Zwitserse bedrijf Intamin Amusement Rides, dat eerder al in het park de Rapid River bouwde, alsook de vrijevaltoren The High Fall. Verder bouwde dit bedrijf de darkride Ice Age, die vroeger nog als Looney Tunes Adventure door het leven ging. Aangezien dit bedrijf heel wat verschillende dingen bouwt, blijft het momenteel gissen wat we mogen verwachten. Zal het opnieuw een darkride worden met bootjes of kiezen ze voor een achtbaan? Het blijft afwachten.

 

Bron en foto: Movie Park Germany