Geen Halloweenevenementen in de Amerikaanse Universal Studios

De Amerikaanse Universal Studios-parken maakten bekend dat er dit jaar geen Halloweenevenementen georganiseerd zullen worden. Deze beslissing kwam er door de aanhoudende pandemie van het coronavirus, dat nog steeds Universal Studios Hollywood gesloten houdt.

 

Het lijkt erop dat zelfs Halloween niet immuun is voor het coronavirus, want bij de Amerikaanse Universal Studios-parken worden de Halloweenevenementen afgelast. Halloween lokt steeds enorm veel bezoekers naar de pretparken, waarna ze massaal op elkaar gepropt worden in kleine ruimtes. Zoiets is volgens de pretparkgroep een slecht idee in deze tijden. Daarom wordt het enorm populaire evenement dit jaar niet georganiseerd.

Het Universal-park in Orlando opende begin juni opnieuw de poorten en laat weten de komende tijd voornamelijk te focussen op dagjesbezoekers. Het park in Californië wacht nog steeds op groen licht om te mogen heropenen.

 

 

Bron en foto: Universal Studios