Zomers entertainment in Amusementspark Tivoli

Tijdens de zomervakantie van 4 juli t/m 30 augustus is er dagelijks entertainment in het pretpark. Zo kun je met Tiffi en Toffi op de foto tijdens een speciale Meet & Greet. Daarnaast kan worden genoten van Toffi’s show in de speciaal hiervoor ingerichte Showtent en regelmatig zijn er leuke workshops in het park. Uiteraard wordt ook in het entertainment rekening gehouden met de corona maatregelen.

 

NIEUW: Lekker eten samen met Tiffi en Toffi

Geniet van een onvergetelijke lunch of diner samen met Tiffi en Toffi. Tijdens het eten komen Tiffi en Toffi gezellig bij je aan tafel zitten om met je op de foto te gaan. Daarnaast zullen ze ook nog een leuk dansje voor je opvoeren, dus dans gezellig mee! Het VIP arrangement is te boeken voor slechts € 9,95 per persoon in combinatie met een entreeticket.

Spelen, ravotten, genieten, gillen en chillen is in Park Tivoli vakantie-favoriet bij kinderen tot ongeveer 10 jaar. Met leuke attracties en speeltoestellen is het pretpark kindvriendelijk en overzichtelijk. Chillen kunnen ook de ouders op de diverse loungeplekken tussen de attracties.

Een bezoek aan het pretpark is dit seizoen wel even anders, maar zeker net zo leuk én voordelig. In verband met een maximaal aantal bezoekers per dag, worden alle bezoekers gevraagd voorafgaand aan hun bezoek een dagdeel te reserveren én te betalen. Er is al een entreeticket verkrijgbaar vanaf € 10,00 p.p.

Het seizoen loopt van 1 juni tot en met 25 oktober 2020 en het pretpark is op extra dagen geopend in september en oktober.

Meer informatie is te vinden op www.parktivoli.nl