Wickieland krijgt vorm in Holiday Park

In het Duitse Holiday Park is men al druk aan het werk met de bouwwerkzaamheden van de uitbreiding voor volgend jaar. Wickieland verrijst er naast de al bestaande Wickie Splash en krijgt dezelfde opzet als in Plopsland De Panne en Majaland Kownaty.

 

Na de toevoeging van een zone rond het populaire figuurtje Wickie de Viking in Plopsaland De Panne en Majaland Kownaty, is de Plopsa Group nu druk in de weer met de bouw van een derde soortgelijk themagebied voor 2021: Wickieland in het Duitse Holiday Park. Ook hier gaat het gebied dezelfde attracties omvatten als de andere twee versies: een Mack Rides Splash Battle en een Disk’O Coaster van Zamperla. In onderstaande bouwfoto’s is de huidige stand van zaken op de werf te bekijken.

De werffoto’s tonen duidelijk dat het gebied al vergevorderd is om volgend seizoen te openen. De betonnen ruwbouw van de verscheidene gebouwtjes en de funderingen voor de beide attracties zijn al afgerond. Daarnaast is ook de staalstructuur voor de rotsen rondom de Disk’O Coaster al grotendeels geplaatst en zijn ook de eerste rotsen rondom de waterbak van de Splash Battle vorm aan het nemen. Van de effectieve attractieonderdelen voor de twee toevoegingen is nog geen spoor. De uitbreiding van de Wickie-zone zou in het voorjaar van 2021 moeten openen.

 

 

Foto’s: Themeparkfreaks – Jasper Godeau