Paultons Park werkt verder aan Tornado Springs ondanks uitstel naar 2021

In het Engelse Paultons Park blijven de werkzaamheden in en rond het nieuwe themagebied Tornado Springs vorderen ondanks het gedwongen uitstel van de opening naar 2021. Zo is enkele dagen geleden de tweede trein voor hun Spinning Coaster aangekomen.

 

Het Engelse themapark Paultons Park heeft tijdens de corona-lockdown jammer genoeg moeten inzien dat ze haar gloednieuw themagebied Tornado Springs niet gereed krijgt voor opening dit seizoen. Desondanks alle tegenslagen liggen de werkzaamheden in het park niet stil. Enkele dagen geleden is namelijk, na een vertraging van enkele maanden, de tweede trein van de Spinning Coaster Storm Chaser aangekomen. Net als bij de nieuwe Efteling-achtbaan Max & Moritz had de Duitse fabrikant Mack Rides wat problemen met het verschepen van de achtbaantrein tijdens de piek van de corona-epidemie.

 

Naast de Spinning Coaster is het gebied ook de thuis van onder andere een 25 meter hoge frisbee-attractie Cyclonator, twee vrijevaltorentjes Windmill Towers, een auto-attractie Al’s Auto Academy en een gloednieuw restaurant Route 83 Diner. In een recente video op het YouTube-account van Loe & Jay, is de huidige stand van zaken van de rest van het themagebied te zien. Het lijkt erop dat zo goed als alle decoraties, rotsen en beplanting al was aangebracht om dit jaar te openen.

De uitstelde opening van het gloednieuwe themagebied staat vastgepind op Pasen 2021, wanneer het park heropent voor het nieuwe seizoen. Mis verder niets van de verdere ontwikkelingen op de werf in Paultons Park via onze bouwupdates.

 

Bron: Paultons Park
Foto’s: @Lawrence_Mancey, Lou & Jay