Het Domein van de Grotten van Han valt voor tweede keer in de prijzen

De Diamond Theme Park Awards zijn de Benelux Oscars voor de beste pretparken en attracties in Europa. De uitreiking is reeds aan zijn tiende editie toe. Dit jaar valt Het Domein van de Grotten van Han voor de tweede keer in rij in de prijzen, met “Leukste Avontuur in een Dierenpark”!

 

Het Wildpark, het grootste van België is het enige park waar je de Europese big five kan bezichtigen: de wolf, de bruine beer, de lynx, de bizon en de veelvraat. Sinds de opening van het Park, precies 50 jaar geleden vervoert de Safari-car de bezoekers doorheen deze brok natuur van 250ha. Een tocht van zo’n anderhalf uur doorheen bossen en valleien die bewoond worden door onze eigen Europese diersoorten. Maar ook de schitterende panorama’s en uitkijkposten maken van dit uitje een bijzondere ervaring. Sinds 2012 werd er ook een schitterend wandelpad aangelegd om dit mooie Park te voet te kunnen ontdekken. Een parcours van 2.5, 5.5 of 6.5km waarbij je meegenomen wordt door het hart van de natuur en oog in oog komt te staan met de dieren en hen van dichtbij kan bewonderen.

Nieuw! Dit jaar is het wandelpad op verschillende plaatsen gethematiseerd, zodat de wandeling nu nog leuker en interactiever is! En voor diegenen die het Wildpark op een heel exclusieve manier willen ontdekken, bij zonsopgang of bij het vallen van de avond, hebben we een uitgebreid aanbod aan exclusieve bezoeken:

 

  • Op het spoor van de Europese roofdieren
  • Er was eens… de beer
  • Er was eens… de wolf
  • Culinaire wandelingen