Geen Traumatica in 2020

Europa-park, gelegen in Rust (Duitsland), biedt al jaren een top Halloweenevenement aan. Sinds 2007 organiseert het park elk jaar de Horror Nights. Vanaf 2017 werd er echter een andere naam gegeven aan het evenement, namelijk Traumatica.

Traumatica vind je terug in een deel van het Griekse themagebied en op een stuk terrein dat alleen tijdens dit evenement toegankelijk is. Met tal van spookhuizen, shows en veel randanimatie is het evenement een topper voor het park en natuurlijk ook voor de vele Halloweenfans.

Spijtig genoeg wordt de wereld momenteel getroffen door het Corona-virus en dat brengt ook zijn gevolgen mee voor dit Halloweenevenement. Op de officiële pagina van Traumatica staat immers te lezen dat het evenement dit seizoen niet doorgaat.

Door de huidige maatregelen is het onmogelijk het evenement te organiseren, meldt het park. Daardoor zal het evenement dan ook uitgesteld worden naar 2021. De kans is reëel dat er nog tal van Halloweenevenementen in binnen- en buitenland zullen geannuleerd worden, omdat de COVID-19 maatregelen niet kunnen nageleefd worden tijdens deze massa-evenementen.

Bron & foto: Europa-park