Fotoalbums: Hagorado, Familypark Herne en Gut Eversum – juli 2020

Aangezien  grenzen weer geopend waren, waren Themeparkfreaks Bob en Benjamin niet meer te houden. Er moesten nieuwe credits gescoord worden. Ons hoofddoel van de dag was een spinning Coaster bij het pop up pretpark annex kermis Hagorado in het Duitse Hagen. Maar waar waar men rijdt langs Duitse wegen komt men een heleboel Butterflys tegen, dus onderweg naar het einddoel hielden we nog halt bij Tier- und Freizeitpark Gut Eversum, Familypark Herne en Freischutz.

 

Tier- und Freizeitpark Gut Eversum

Tier- und Freizeitpark Gut Eversum is een bescheiden dierenpark gelegen in het Duitse Olfen. In het park kan je voornamelijk gevederde dieren vinden zoals siereenden en kippen maar ook grotere exemplaren zoals emoes en struisvogels. Verder kom je er een wallaby en lama tegen. Voor de credithunters heeft het park een Butterfly in haar speelzone staan en nog enkele andere attracties uit de Sunkid Heeghe catalogus.

Familypark Herne

In het Duitse Herne kan je Familypark Herne vinden. Dit een kleinschalig attractiepark/speeltuin. Je kunt hier heel wat Sunkid Heeghe attracties vinden. Zo staat er een Nautic Jet, glijbanen en voor ons zeer belangrijk een Butterfly.

Freischutz

Als de naam Freischutz u doet denken aan die befaamde achtbaan in Bayern Park bent u juist, maar dat is niet de achtbaan die wij bezochten. Wij trokken naar het restaurant Freischutz in het Duitse Schwerte. Zij hebben namelijk in de tuin enkele Sunkid Heeghe attracties opgesteld waaronder een Nautic Jet, Luna Loop en voor de credithunters zeer interessant een Butterfly.

Hagorado

Aangezien echte kermissen in Duitsland nog verboden zijn vanwege de corona crisis, besliste men op heel wat plaatsen een tijdelijk pop up pretpark te openen, oftewel een kermis met toegangshekken. Voor een vaste prijs kan je hier een tiental attracties berijden waaronder Heart Breaker van Lehrmann, X-Force van Klinge, Extrem van Deinert en de X-Factor van Deinert. Maar voor ons was de achtbaan Twister van Kaiser de belangrijkste en deze bleek een zeer leuke Spinning Coaster.