Fotoalbum: Shanghai Haichang Ocean Park – juni 2019

Vandaag blikken we graag terug naar vorig jaar toen Jos en Simon op reis waren in Zuid-Korea. Ze bezochten daar heel wat culturele plaatsen, maar natuurlijk mochten de pretparken ook niet ontbreken. In de terugreis naar Europa vlogen ze nog eerst via Shanghai in China waar ze enkele parkjes uitprobeerden.

 

Shanghai Haichang Ocean Park:

Shanghai Haichang Ocean Park is een jong pretpark geopend in 2018 in Pudong in de Chinese provincie Shanghai. Het park bevat indrukwekkende thematisering en staat in het teken van orka’s en andere zeedieren.

De aantrekkelijkste rollercoaster is Steel Dolphin, een Blitz Coaster van Intamin met een custom lay-out. Deze heeft 2 lanceringen en bereikt een snelheid van 85 km/u. Hoogtepunt is wanneer de trein in een gigantische haai verdwijnt. Family Coaster is een kleine achtbaan voor kinderen gebouwd door Zamperla.