Bouw Hummel Brummel gaat laatste fase in bij Schwaben Park

Ondanks de coronacrisis gaat in Schwaben Park de bouw van de nieuwe achtbaan Hummel Brummel gewoon verder. De track staat inmiddels volledig recht. Momenteel worden alle treinen gemonteerd.Het Duitse Schwaben Park is druk bezig met hun grootste investering ooit. Het gaat over de bouw van de achtbaan Hummel Brummel. Nu de rails compleet zijn is het de beurt aan de gondels. Eén team van de twee heeft één dag per gondel nodig om ze in elkaar te zetten.

Hummel Brummel is een achtbaan van het type Wie-Flyer, gebouwd door Wiegand. Bij het type Wie-Flyer hang je in een gondel onder de achtbaanrail. In een gondel is er telkens plaats voor twee personen. De gondel wordt over de gehele lengte van het parcours elektrisch aangedreven. In de bochten zwiert de gondel naar buiten om het vlieggevoel te versterken. Dankzij speciale kinderzitjes zullen kinderen vanaf 4 jaar en 105 cm lang een ritje kunnen maken.

Een openingsdatum voor de nieuwe attractie heeft het park nog niet bekendgemaakt.

 

Bron en foto’s: Schwaben Park