Bobbejaanland wint 3 Diamond Themepark Awards

Naar jaarlijkse traditie, zij het met enkele maanden uitstel, werden vanmiddag de Diamond ThemePark Awards opnieuw uitgereikt. Naast de vakjury, bestaande uit pretparkprofessionals en fans, stemde ook het grote publiek massaal voor hun favoriete park. Ook het Kempense attractiepark Bobbejaanland valt daarbij stevig in de prijzen. 

Bobbejaanland sleept dit jaar drie awards in de wacht.  

  • Beste evenement van België met Yesterdayland. 
  • Beste achtbaan van België met Fury. 
  • Zilver voor beste nieuwigheid 2019 in Europa met Fury

Het evenement Yesterdayland was met zijn derde editie afgelopen jaar niet aan zijn proefstuk toe. Het festival vol Vlaamse en Internationale klassiekers blijkt daarbij een voltreffer en werd uitgeroepen tot het beste evenement van België.  

Triple Launch Coaster Fury krijgt Goud in België en zilver in Europa
Grote winnaar in Bobbejaanland is paradepaardje Fury. “We zijn enorm blij met deze awards,” aldus commercieel directeur Peggy Verelst, “ Fury, die deel uitmaakt van een nieuwe themazone, is de grootste investering die Bobbejaanland ooit heeft gemaakt. Land of Legends en Fury werden op relatief korte tijd uit de grond gestampt. Dat het harde werk dan ook zo gesmaakt wordt door onze bezoekers, is voor ons de kers op de taart.”   

De hoogste en snelste triple launch coaster van de Benelux opende nog maar in juni 2019 voor het grote publiek en wordt meteen gekroond tot beste Achtbaan van België. Maar ook internationaal valt Fury meteen in de prijzen.  De nieuwste aanwinst van Bobbejaanland behaalt zilver op Europees niveau in de categorie “Beste Nieuwigheid 2019 van Europa”.