Ultimatum voor Bobbejaanland: morgen geen groen licht blijft het park mogelijk dit jaar gesloten

Via de regionale televisiezender RTV liet het Belgische pretpark Bobbejaanland weten dat wanneer men morgen op de Veiligheidsraad geen groen licht geeft voor een snelle heropening, het park dit jaar gesloten zal blijven.

 

Morgen is het D-Day voor de Belgische pretparken. Want tijdens de Veiligheidsraad die gepland staat zal er een beslissing vallen over de heropening van de grenzen, horeca en die van de pretparken. Volgens de reporter van RTV zouden sommige bronnen beweren dat de Belgische pretparken pas op 1 augustus zouden mogen heropenen. Uiteraard zijn dit geruchten maar Bobbejaanland reageerde al meteen.

 

Morgen geen groen licht, blijven we dit jaar dicht.

In een interview vertelde woordvoerster van het park, Peggy Verelst, dat wanneer ze morgen geen groen licht krijgen, ze terug gaan moeten berekenen of een opening op 1 augustus nog wel zinvol is. Het park is klaar voor een snelle heropening, maar als men één van de drukste maanden moet missen is het maar de vraag of het nog rendabel is om op te starten, want in september en oktober draait het park sowieso geen volle dagen.

 

 

Wij van Themeparkfreaks hopen uiteraard dat de bronnen van RTV het compleet mis hebben en dat we snel weer in een park mogen gaan plezier beleven.

 

Bron: RTV