Nieuwe kinderzone en attracties geopend bij Jaderpark

Het Duitse pret- en dierenpark Jaderpark opende onlangs opnieuw de poorten na de corona lockdown. Kort na de heropening kon het park ook vieren dat haar nieuwe zone Bauernhof officieel geospend is. In deze zone kwamen enkele nieuwe attracties die in een boerderijthema staan.

 

Bij het Duitse pret- en dierenpark Jaderpark kunnen de jonge bezoekers vanaf dit jaar zich uitleven in de nieuwe themazone Bauernhof. In deze zone werden enkele van de bestaande attracties opgenomen, maar werden ook twee nieuwe exemplaren geopend. De eerste nieuwigheid is Maibaum Drop. Deze bescheiden droptoren werd geleverd door Zierer.

De volgende nieuwigheid is Schweine-Rondell. Deze attractie is er een van Zamperla, een zogenaamde Jump Around, waarbij je op varkentjes rondhuppelt. Verder werden de bestaande attracties Eisenbahn, een rondritje op paardjes en Marienkäferbahn in de zone opgenomen. Deze laatste is een kleine draaimolen met kevertjes.

 

Bron en foto’s: Jaderpark