Nieuwe attractie Karerlakak geopend in Ravensburger Spieleland

Met de heropening van Ravensburger Spieleland, na de coronacrisis, werd er ook de nieuwste attractie Kakerlakak geopend. Bezoekers kunnen plaatsnemen in een nieuw type attractie waarbij een bank heen en weer schommelt.

 

Na lang wachten mocht het Duitse pretpark Ravensburger Spieleland weer de deuren openen. Die heropening betekende ook de opening van de gloednieuwe attractie Kakerlakak.

Deze attractie werd ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf SBF Visa Group. De bezoekers nemen plaats in een gondel die heen en weer zwiert, een beetje zoals bij een schommelschip, maar men blijft voornamelijk horizontaal bewegen. Deze nieuwe attractie werd gebaseerd op het gelijknamige bordspel waarbij er met behulp van bestek een kakkerlak doorheen een doolhof moet geloodst worden.

Ondanks het feit dat het park mocht heropenen, blijven er nog heel wat attracties gesloten omwille van de coronamaatregelen. Zo blijven de twee bioscopen, waarin dit jaar nieuwe films zouden spelen, voorlopig nog dicht.

 

Bron en foto: Ravensburger Spieleland, Parkerlebnis.de