Luna-Park Josef Kamenický pakt uit met Thrillride The King

De Poolse kermisfamilie Luna-Park Josef Kamenický pakt dit jaar uit met een gloednieuwe thrillride. Het gaat om The King, een schommel die 360° kan roteren. Hiermee breid de exploitant zijn huidig aanbod verder uit.

 

In Polen zijn kermissen net iets anders dan hier bij ons. Daar worden de meeste kermissen georganiseerd door 1 bedrijf of familie. Alle attracties die op de kermis terug te vinden zijn, zijn dan van dezelfde exploitant. Het is Luna-Park Josef Kamenický die nu een nieuwe thrillride gekocht heeft. Het gaat om The King, een schommel die eveneens over de kop kan gaan en daarmee net iets spannender is dan vele van haar soortgenoten.

Luna-Park Josef Kamenický bezit ook nog heel wat andere attracties zoals een starflyer, reuzenradje, loopingschip, botsauto’s en de achtbaan Dragon Coaster. Verder zijn er natuurlijk nog verschillende kinderattracties en eetkramen.

 

 

Foto’s: Luna-Park Josef Kamenický