Holiday Park geeft een rondleiding bij nieuwe Dino Splash

Het Duitse pretpark Holiday Park opent dit jaar de volledig vernieuwde Rapid River attractie Dino Splash. Deze zal ons meenemen door een soort botanische tuin vol dinosaurussen. In een filmpje krijgen we al een eerste indruk.

 

Holiday Park stopte haar oude Rapid River attractie Donner Fluss in een nieuw jasje. Dino Splash zal de bezoekers binnenkort meenemen naar een wereld vol dinosaurussen. Deze door Intamin gebouwde attractie zal langs haar parcours heel wat van deze dieren passeren.

In een filmpje dat het park deelde op haar facebookpagina neemt men ons mee doorheen de wachtrij, waarin je doorheen een botanische tuin loopt. De wachtrij begint bij een toegangspoort die ons een beetje doet denken aan deze van de Zoo Antwerpen.

 

 

 

Bron en foto: Holiday Park