Fotoalbum: Tokyo Disney Resort – september 2019

In deze tijden van corona waar wereldreizen maken toch niet meer zo eenvoudig is als het geweest is, blikken we graag terug op de afgelopen reizen die er gemaakt zijn. Vandaag gaan we in het spoor van Rudy die in oktober 2019 naar Japan trok om daar heel wat pretparkjes te gaan bezoeken. Ditmaal bekijken we het Tokyo Disney Resort.

 

Het Tokyo Disney Resort bestaat uit twee pretparken. Tokyo Disneyland dat geopend werd in 1983 en Tokyo DisneySea dat geopend werd in 2001. De beide parken hebben in totaal 5 achtbanen en heel wat toffe attracties. Zo is er bijvoorbeeld de boottocht Jungle Cruise, de darkride Monsters Inc Ride & Co Seek en de log flume Splash Mountain.

Ook de darkride Sinbad’s Storybook Voyage en de shooter Toy Story Mania mogen natuurlijk niet vergeten worden. Verder is er ook de gekende Pirates of the Caribbean, de vrijeval toren Tower of Terror en de darkride Pooh’s Hunny Hunt. Wat je ook niet mag vergeten is Indiana Jones Adventure en Journey to the Center of the Earth.

Op het gebied van achtbanen is er Big Thunder Mountain en Space Mountain. Verder is er nog de looping coaster Raging Spirits, de Junior Coaster Gadget’s Go Coaster en de kinderachtbaan Flounder’s Flying Fish Coaster.