Fotoalbum: Tayto Park – mei 2016

Tayto Park is een jong Iers pretpark dat werd opgericht in 2010 en in teken staat van het Ierse chips merk Tayto. Het is nu al het grootste pretpark van het land en het heeft nog grote uitbreidingsplannen. Tijdens het bezoek van Rudy in 2016 was net een jaar eerder de eerste achtbaan van het park geopend. Dit is een grote houten achtbaan van de Amerikaanse fabrikant The Gravity Group die het themapark meteen op de kaart zette. De achtbaan heeft de naam Cú Chulainn gekregen en bereikt een snelheid van 90,1 km/u.

Naast de achtbaan heeft het park ook verschillende thrillrides zoals een frisbee en een thrillride die overkop gaat. Het park heeft ook verschillende dieren. Ondertussen zijn er al verschillende rollercoasters bijgekomen en heel wat nieuwe familieattracties en thrillrides alsook een indrukwekkende gethematiseerde waterattractie.