Fotoalbum: Sandy Lake Amusement Park – juni 2017

Het coronavirus wist de wereld op korte termijn erg hard te veranderen. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer reizen als nooit tevoren, maar ondertussen blikken we graag terug op de verschillende reizen die er de afgelopen jaren gemaakt zijn geweest. Vandaag gaan we op pad met Rudy en nemen we jullie mee op reis naar een overzeese bestemming.

 

Sandy Lake Amusement Park:

Sandy Lake Amusement Park was een klein pretparkje in Carrollton in de Amerikaanse staat Texas. Je kon er naast de vele familie attracties ook 2 rollercoasters terug vinden. Degene die het meest geschikt was voor de allerkleinste bezoekers was Dragon Wagon, een ovaaltje van 42,7 meter lang en 2,4 meter hoog die gebouwd werd door Wisdom Rides.

Little Dipper was ook een klein achtbaantje maar toch net iets groter. Deze keer gebouwd door Allan Herschell Company, 3,7 meter hoog en een parcours van 85,3 meter. Voor de rest was hier nog een speciaal reuzenrad terug te vinden en verschillende nostalgische attracties zoals draaimolens en een treintje.