Center Parcs Park De Haan ontvangt eerste gasten op 8 juni

Op 1 mei veranderde de naam officieel van Sunparks De Haan aan Zee naar Center Parcs Park De Haan. Het afgelopen jaar heeft een investering van 39 miljoen euro gezorgd voor een volledige metamorfose. Vanaf 8 juni kunnen gasten genieten van het echte Center Parcs gevoel aan de kust. Center Parcs Park De Haan is de vierde vestiging in België en de 25e in het totale aanbod.

 

Yves Vermeire, General Manager Center Parcs Park De Haan, “Het is fantastisch dat onze gasten eindelijk kunnen genieten van ons prachtige park. Onze medewerkers staan te popelen om ze een fijne vakantie te bezorgen. Om de veiligheids- en gezondheidsvoorschriften te waarborgen hebben we de nodige maatregelen genomen, zonder dat het vakantiegevoel hieronder hoeft te leiden. Eindelijk kunnen families weer genieten van het écht even samen zijn op een plek die perfect is afgestemd op gezinnen.”

 

Sunparks De Haan aan zee is getransformeerd naar Center Parcs Park De Haan.

Tijdens de enorme transformatie werd het park volledig vernieuwd: de cottages, het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, de restaurantconcepten, de supermarkt, de vergaderzalen, het Cycle Center, uitgebreide in- en outdoor activiteiten, en een nieuwe kinderboerderij.

 

Vernieuwde cottages met drie luxe-niveaus

519 cottages werden volledig vernieuwd: van een nieuw design met frisse kleuren en natuurlijke materialen tot nieuwe vloeren, keukens, badkamers en nieuw meubilair. Ook worden de cottages in drie luxe-niveaus voorgesteld: Comfort, Premium en de VIP huizen met onder andere een eigen sauna.

 

Unieke wildwaterbaan in Aqua Mundo

Zodra de overheidsmaatregelen het zullen toelaten, zal men volop kunnen genieten van het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo. Deze bevindt zich onder de volledige nieuwe koepel van 70 meter doorsnee en biedt prachtige decoratie en tropische planten en bomen. De kleedruimtes en douches zijn ruimtelijker en luxer aangepast. Het Grabber Joe’s Laguna Café wordt het nieuwe horecaconcept in de Aqua Mundo.

 

 

Voor de waterratten zal de splinternieuwe wildwaterbaan voor extra adrenaline en onvergetelijke momenten zorgen. Ook is het activiteitenaanbod in de Aqua Mundo uitgebreid met babyzwemmen, aqua gym en wild water rafting. Daarnaast is er een golfslagbad, verschillende glijbanen, een buitenbad, een kinder-doe-bad, bubbelbaden,…

 

Ontspannen kan in alle rust in de nieuwe ‘secret garden’.

 

Voor elk wat wils

In de Market Dome opent Center Parcs haar verschillende restaurantconcepten zoals Nonna’s Family Pizza é Pasta, Frites Affairs en het Grand Café met inachtneming van alle protocollen en preventieve maatregelen. Vanaf 1 juli wordt er speciaal voor de kinderen ook het Orry & Friends programma geïntroduceerd en kunnen zij zich vermaken in het nieuwe indoor speelparadijs BALUBA. Buiten de Market Dome is een nieuwe kinderboerderij gebouwd en een grote gethematiseerde buitenspeeltuin. Buitenactiviteiten voor het hele gezin omvatten adventure golf, boogschieten, family laser battle en nog veel meer.

 

Digitalisering van het gastentraject

Gasten krijgen bij aankomst een bracelet waarmee onder andere de sloten van de cottages kunnen worden geopend, toegang tot de Aqua Mundo kan worden verkregen en de lockers kunnen worden geopend. Daarnaast worden de reserveringen voor activiteiten toegevoegd aan de bracelet.

 

Veiligheids- en gezondheidsmaatregelen in Center Parcs Park De Haan

Bij de heropening wordt rekening gehouden met de veiligheid van de gasten en de medewerkers. Op verschillende plekken op het park worden de 1,5 meter afstand en de overige benodigde voorzorgsmaatregelen onder de aandacht gebracht. Het personeel werd speciaal getraind om te kunnen toezien op de veiligheid en zo nodig aanwijzingen te geven. Andere veiligheids- en

 

gezondheidsmaatregelen die worden ingevoerd zijn een digitale check-in en desinfecteringmogelijkheden op verschillende plaatsen. Daarnaast worden er speciale looproutes aangebracht. Ook is het productaanbod aangepast volgens de geldende maatregelen. Dat houdt in dat sommige activiteiten niet kunnen worden aangeboden. Hiervoor in de plaats komen andere activiteiten of worden de activiteiten aangepast.

 

“Onze prioriteit is altijd de veiligheid en gezondheid van onze gasten, medewerkers en partners”, zegt Erwin Dezeure, Directeur Center Parcs België. “Het is daarom onze plicht om alle noodzakelijke beschermende maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat alle gasten van een welverdiende en onbezorgde vakantie kunnen genieten, midden in de natuur en met de beleving die zij van Center Parcs gewend zijn”, vertelt Erwin Dezeure, Directeur van Center Parcs België.

 

Om de veiligheids- en gezondheidsmaatregelen te toetsen, laat Center Parcs haar maatregelen onafhankelijk toetsen door Kiwa die periodiek een beoordeling uit, waarbij alle protocollen en preventiemaatregelen worden gecontroleerd.