Bouw Plopsa Camping in volle vaart

2023 wordt een belangrijk jaar voor Plopsaland De Panne. Het park opent in dat jaar een gloednieuw vakantiepark dat onder de werknaam ‘Plopsa Camping’ vertoeft. Slapen in Vikinghuisjes en paddenstoelen kan binnenkort. Inmiddels verrees op de bouwplaats al een gigantisch receptiegebouw.

 

Een 200m² grote receptie die metershoog is, welke vanaf nu te zien is op de bouwplaats waar de Plopsa Camping wordt gebouwd. De camping grenst aan het park en zou in 2023 moeten openen. Ook de parking krijgt al vorm. Themeparkfreaks kan nu al enkele beelden delen van de bouw van het inkomplein van de camping:

 

Het inkomplein krijgt onder meer een ligweide, een speeltuin, 2 petanquebanen, 134 parkeerplaatsen en een nette receptie. Gasten kunnen kiezen voor een vakantiehuisje of voor een plek op de tentenzone waar ze kunnen staan met caravan of tent. Bekijk hier alvast schetsen van de camping: