Walibi Holland opent terug de deuren met strikte maatregelen

Het Nederlandse pretpark Walibi Holland kwam naar buiten met goed nieuws. Het park opent op maandag 25 mei terug de deuren onder strikte voorwaarden. Bekijk hier een overzicht van de getroffen maatregelen:

 

Tickets

Tickets zonder datum zijn niet meer geldig aan de ingang van het park. Gasten die in het bezit zijn van zo’n ticket krijgen instructies hoe ze dit kunnen omzetten naar een ticket op datum. Enkel met deze tickets kunnen bezoekers het park betreden.

 

Abonnementen

Abonnees kunnen het park in Biddinghuizen in Nederland nog steeds bezoeken met een geldig abonnement. Echter dienen abonnementhouders een datum op hun jaarkaart te zetten die je die dag toegang geeft. Zo wordt de maximale capaciteit goed in het oog gehouden en kan het park zich voldoende voorbereiden. Er wordt momenteel ook gewerkt aan een compensatieregeling. Binnenkort hierover meer info.

 

Attracties reserveren

Door de landelijke maatregelen is Walibi Holland genoodzaakt om de attracties NeuroGen, Skydiver en Tequila Taxi’s tot nader order gesloten te houden. Wachtrijen werden inmiddels aangepast door middel van vakken op de grond en plexiglas. Op die manier kunnen bezoekers voldoende afstand houden. Een andere maatregel is dat enkele attracties zullen werken met een virtuele wachtrij.

 

Virtuele wachtrij

Op de dag dat de bezoeker het park zal bezoeken ontvangt hij per e-mail een link. Op die manier moet de gast zijn favoriete attracties reserveren aan de hand van een tijdsslot. Dit systeem werd zorgvuldig en met succes uitgevoerd tijdens het halloweenevenement Halloween Fright Nights. Nadat de gast uit de attractie komt, kan hij een nieuwe reservering plaatsen via de link. Fast Lane Silver of Fast Lane Gold, de voorsteekpassen van het park, blijven geldig en verkorten hierbij de wachttijd van de gast.

 

Geen vrienden of samengestelde gezinnen

Het park verzoekt de gast vriendelijk om niet met een vriendengroep of samengesteld gezin langs te komen.

 

 

Bron: Walibi Holland