The Horror Zone zal dit jaar niet plaatsvinden vanwege de coronamaatregelen

Het Halloweenevenement The Horror Zone, dat jaarlijks plaatsvindt in Best, kondigde net aan dat ze dit jaar overslaan. Binnen de anderhalve meter samenleving vinden de organisatoren achter het evenement het praktisch onmogelijk om zo’n event te laten doorgaan. Ze verwachten dan ook dat andere soortgelijke evenementen zullen volgen in deze beslissing.

 

De organisatie achter het Halloween evenement The Horror Zone heeft een drastische beslissing moeten nemen vanwege de coronacrisis. Het evenement in Best, dat behoorlijk populair is, zal dit jaar niet plaatsvinden.

Om het evenement plaats te laten vinden moet men nu al beginnen met bepaalde investeringen te doen en de ticketverkoop op te starten, maar dat lijkt nu te risicovol. Want binnen de anderhalve meter regel is het al bijzonder moeilijk om het event te laten doorgaan. Denk maar aan het laten schrikken van mensen. Hierdoor is het dan ook mogelijk dat een verbod volgt via de overheid en dan worden die investeringen een serieus verlies.

Men zal wel proberen als soort van troost The Horror Zone online tot bij de mensen te brengen of op een of andere manier een persoonlijke beleving te voorzien. Uiteraard kan dit nooit de echte beleving vervangen.

 

 

Bron en foto: The Horror Zone