Schwaben Park vernieuwt Log Flume kroko Splash

Het Duitse pretpark Schwaben Park zorgde er de laatste dagen voor dat haar kinder-Log Flume weer straalt. Kroko Splash kreeg namelijk een schilderbeurt. De attractie staat sinds 2007 in het park.

 

Zelfs tijdens deze coronacrisis, en de bijbehorende verplichte sluiting van het park, hield Schwaben Park niet tegen om een van haar attracties te renoveren. Terwijl de bouwwerken aan de nieuwe achtbaan Hummel Bummel volop aan de gang zijn, kreeg de Kroko Splash een fris kleurtje.

De volledige vaargeul werd ontdaan van de oude verf, waarna een grijze coating aangebracht werd. Nadien kwamen er twee lagen verf op en een transparante deklaag. De attractie ziet er weer als nieuw uit.

Kroko Splash opende in 2007 en werd gebouwd door ABC Rides. In 2018 kreeg de attractie al een nieuw stationsgebouw en wachtrij.

 

 

Bron en foto: Schwaben Park