LAGO staat klaar op de startblokken

De opluchting bij LAGO zwemparadijzen is groot nu de eerste stapjes naar een volledige heropening van de sport- en recreatiecentra ingezet werden en al enkele teamleden weer op de startblokken staan. Dankzij de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad opende op 18 mei het schoonheidssalon B’eau Wellness in LAGO Gent Rozebroeken opnieuw haar deuren en warmden de fitnessinstructeurs in LAGO CLUB Zwevegem zich op om de conditie van de clubleden opnieuw aan te scherpen tijdens outdoor groepslessen.

 

Beauty date? Het kan weer in B’eau Wellness.

Schoonheidssalon B’eau Wellness in LAGO Gent Rozebroeken verwelkomt deze week opnieuw haar trouwe klanten die al even uitkeken naar hun ontspannende beauty date. Schoonheidsspecialiste en klant dragen zorg voor elkaar, zo blijkt uit de strikte opvolging van de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen bij reservatie, aankomst en tijdens de afspraak.

 

LAGO CLUB-leden verheugd op eerste outdoor groepslessen.

Het advies om te blijven bewegen en het immuunsysteem zo te boosten stond van bij de start hoog gerangschikt in de Belgische aanpak. Tijdens de lockdown stimuleerde LAGO CLUB haar sporters om fit te blijven met gratis online trainingen, challenges en facebook live groepslessen.

Online is het LAGO CLUB-gevoel sterk te voelen, maar de coaches en leden zijn enthousiast dat er vanaf deze week groepslessen en personal trainingen in groepjes van maximum 4 leden in de buitenlucht georganiseerd worden. Dankzij de strikte voorwaarden kan de veiligheid van alle deelnemers en lesgevers hierbij gegarandeerd worden.

 

Voorbereid op heropening zwembaden.

LAGO zet alles op alles om ook de zwembaden, de volledige LAGO CLUB fitnesscentra, Rest-eau-café brasserieën en binnenspeeltuin Speelpunt in optimale omstandigheden te laten hervatten wanneer er groen licht gegeven wordt.

 

Algemeen directeur Diether Thielemans aan het woord:

 “Ondertussen wordt er verder gewerkt om ook alle LAGO subtropische zwembaden in optimale omstandigheden te laten hervatten. We weten dat zwemmen geen extra risico’s inhoudt en dat zwemmen en plezier maken bijdragen aan je gezondheid en levensgeluk. In onze centra komen natuurlijk veel mensen samen, wat om voorzichtigheid vraagt, maar ik hoop toch dat we met de juiste maatregelen de zomer in het zwembad kunnen doorbrengen!

Nu meer dan ooit gaan we er voor om elke bezoeker een vlekkeloze service en plezierige ervaring te schenken. Blijf ondertussen veilig en vergeet alvast niet te dromen van de zomer!”