Krijgt Nigloland een nieuwe achtbaan in 2021?

Het Franse pretpark Nigloland opent dit jaar de achtbaan Noisette Express en verplaatste haar reuzenrad om plaats te maken voor een nieuwe attractie in 2021. Welke dit zal worden is nog geheim, maar toen een fansite op bezoek ging in het park werden funderingen opgemerkt, waardoor het duidelijk lijkt dat er opnieuw een achtbaan geopend zal worden.

 

Dit jaar zullen de jonge bezoekers van het Franse Nigloland kunnen plaatsnemen in de nieuwe familieachtbaan Noisette Express. Deze achtbaan werd ontworpen door Art Engineering en de theming gebeurde door P&P Projects. De lengte van de baan is 220 meter en je legt het parcours tweemaal af. De totale investering van dit project is 3 miljoen euro.

Maar ook voor volgend jaar lijkt het er op dat we een nieuwe achtbaan zullen kunnen ontdekken. Afgelopen winter werd het reuzenrad verplaatst binnen het park en werd op het parkplannetje aangekondigd dat er een nieuwe attractie zal openen in 2021.

Onlangs bezocht een pretparksite het park, waar ze de bouwwerken konden aanschouwen. Enkele screenshots uit het filmen tonen funderingen voor supports waardoor aangenomen kan worden dat het inderdaad gaat over een nieuwe achtbaan. Maar welk type blijft natuurlijk nog gissen. De nieuwe baan wordt gebouwd naast de achtbaan Alpine Blitz en lijkt tot kort bij het hotel te komen.

 

Bron: Coastersworld, Themeparkmagic