Fotoverslag: Op wereldreis naar Wonderla in India

In deze tijden van corona, waar internationaal reizen niet meer zo vanzelfsprekend is, kijken we graag terug naar tijden waarin dit nog wel de normaalste zaak van de wereld was. We maakten van de lockdown gebruik om ons parkoverzicht verder uit te breiden naar meer dan 500 verschillende parken, verspreid over meer dan 30 landen wereldwijd.

 

Vandaag keren we terug in de tijd. We volgen Zolex Robin mee op reis door Indië. Ditmaal bezoeken we Wonderla Amusement Park Bangalore. Van de Wonderla-parken zijn er drie gebouwd in India. Ze zijn terug te vinden in de steden Bangalore, Hyderabad en Kochi. Dit zijn dus de foto’s van de vestiging in Bangalore.

Wonderla Amusement Park Bangalore is zowel een pret- als een waterpark. Het staat vol met speciale thrillrides die we in Europa absoluut niet kennen en die ik ook erg moeilijk kan beschrijven, dus bekijk de foto’s maar goed zou ik zeggen!

Op achtbaangebied zijn er 4 rollercoasters terug te vinden. Het gaat over de Recoil, een Vekoma Boomerang Coaster die afkomstig is uit het voormalige pretpark Aladdin’s Kingdom in Qatar. Deze opende in het park in 2017, enkele jaren na het bezoek van Zolex Robin. Verder heb je de populaire Wonder Splash rollercoaster. Dit is een achtbaan met een grote drop die eindigt in het water. De andere twee achtbanen zijn indoor gelegen en hebben heel wat theming gekregen.