Fotoverslag: Op wereldreis naar Kuala Lumpur in Maleisië

In deze tijden van corona, waar internationaal reizen niet meer zo vanzelfsprekend is, kijken we graag terug naar tijden waarin dit nog wel de normaalste zaak van de wereld was. We maakten van de lockdown gebruik om ons parkoverzicht verder uit te breiden naar meer dan 500 verschillende parken, verspreid over meer dan 30 landen wereldwijd.

 

Vandaag keren we terug in de tijd. We volgen Zolex Robin mee op reis door Maleisië waar hij onder andere halt hield in Berjaya Times Square Theme Park. Berjaya Times Square Theme Park is een indoorpark gelegen in een groot winkelcentrum in Kuala Lumpur dat vooral bekend is van haar achtbaan Supersonic Odyssey.

Supersonic Odyssey is een van de grootste overdekte achtbanen ter wereld en is gebouwd door de Zwitserse fabrikant Intamin Amusement Rides. Deze achtbaan behaalt een snelheid van 70 km/u, is 37,8 meter hoog en bevat 3 inversies, waaronder een looping die rond een wandelbrug gaat.