Attractie- & Vakantiepark Slagharen maakt heropeningsdatum bekend

Gasten kunnen weer genieten van Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Vrijdag 29 mei worden de eerste gasten van het vakantiepark verwelkomd en vanaf zaterdag 30 mei kunnen dag- en verblijfsgasten weer samen genieten van het attractie- en waterpark. Het Pinksterweekend in 2020 wordt hiermee extra feestelijk ingeluid, het staat namelijk in het teken van de verjaardag van het park, dat in 1963 tijdens Pinksteren de poort voor de allereerste keer opende. 

 

Het protocol ‘Veilig Samen Uit’, opgesteld door brancheverenigingen Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen heeft als leidraad gediend voor een compleet heropeningsplan. De gemeente Hardenberg en de veiligheidsregio IJssellanden hebben hierop akkoord gegeven voor respectievelijk het attractie-, vakantie- en waterpark van Slagharen.  De afgelopen uitzonderlijke weken heeft het team niet stil gezeten. Er is hard gewerkt om het park voor te bereiden op het ‘nieuwe normaal’, waar plezier voorop blijft staan. Samen uit, is zeker nu een welkome afwisseling. Een belangrijke wijziging is dat al onze gasten, niet alleen de vakantieparkgasten, maar ook de daggasten worden opgeroepen het bezoek op datum online te reserveren.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen hecht altijd al veel waarde aan samen plezier maken in een veilige en gezonde omgeving. Dit zijn belangrijke kernwaarden die vanzelfsprekend als rode draad zijn meegenomen in de plannen. Het attractie- en vakantiepark is zeer ruim opgezet met 62,7ha, wat neerkomt op 92 voetbalvelden en de gelegenheid biedt voor een fijne wandeling in het park. Om social distancing te faciliteren wordt de eerste periode gestart met 30% van de maximale parkcapaciteit. Onze medewerkers krijgen extra training en duidelijke informatie is beschikbaar. Uiteraard vergt het ook aanpassingsvermogen voor onze medewerkers en gasten, maar wij zijn er van overtuigd dat we hier samen in slagen.

“Wij staan te popelen om onze eerste gasten weer te mogen verwelkomen voor nieuwe Wild-West avonturen”, aldus Dave Storm. Op woensdag 27 mei organiseert Slagharen een testdag voor medewerkers en huisgenoten. Zaterdag 30 mei krijgen abonnementhouders samen met vakantieparkgasten als eerste toegang tot het attractiepark.

 

Het avontuur gaat veilig door bij Slagharen
Het protocol ‘Veilig Samen Uit’ is opgesteld door de 23 grootste dagattractieparken, waaronder Attractie- & Vakantiepark Slagharen, die zijn vertegenwoordigd in de Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen. Het biedt onze gasten drie garanties, die passen bij de richtlijnen van het RIVM.  

  1. We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens;
  2. We zorgen voor voldoende en heldere informatie;
  3. We zorgen voor extra hygiënemaatregelen.

Voor meer informatie verwijzen wij naar www.slagharen.com/veiligsamenuit