Wickieland krijgt vorm in Majaland Kownaty

Het Poolse Plopsa-park Majaland Kownaty zit niet stil. Er wordt nog steeds hard gewerkt aan de nieuwste zone Wickieland. De zone krijgt mooi vorm, in de stijl van het bekend Studio 100-figuurtje Wickie de Viking.

 

De corona-crisis zorgt niet voor belemmeringen tijdens de bouw van de nieuwste zone ‘Wickieland’ in het Poolse Majaland Kownaty. Een soortgelijke zone kennen we al van Plopsaland De Panne. In de zone zullen twee nieuwe attracties te vinden zijn. Zo zal er een Disk’O Coaster gebouwd worden van de Italiaanse fabrikant Zamperla, die gelijkaardig zal zijn aan de Grote Golf in Plopsaland De Panne. Daarnaast komt er ook een Splash Battle zoals we deze kennen van de Wickie The Battle in Plopsaland De Panne. De attractie wordt gebouwd door het Duitse Mack Rides.

 

 

Bron en foto’s: Majaland