SEA LIFE Blankenberge viert 25e verjaardag

Exact 25 jaar geleden opende het dierenpark in Blankenberge de deuren. Ook in tijden van Corona-lockdown laat het park deze gelegenheid niet ongezien voorbijgaan. Het werd een feestje zonder bezoekers in het park, maar de feestelijke sfeer is er zeker. Zo bezorgden de dierenverzorgers verrukkelijke verjaardagstaarten aan de dieren en deelt het park cadeautjes uit aan andere jarigen.

 

Verjaardagstaart

De otters, zeeleeuwen, haaien, koeneusroggen en zeeschildpad kregen allemaal een traktatie op maat. Taarten op basis van onder andere mossels, smeltvis, krabben, makreel, haring, inktvis, wortels en witte kool.

 

 

Cadeautjes

SEA LIFE Blankenberge vindt het erg jammer dat het haar 25e verjaardag in Corona-tijden moet vieren en wil het feest dan ook nog wat langer aanhouden. Wie ook zijn/haar verjaardag in Corona-lockdown moest vieren, krijgt dit jaar gratis toegang tot het park op vertoon van zijn/haar identiteitskaart aan de kassa.

 

SEA LIFE Blankenberge

Het park maakt deel uit van de groep Merlin Entertainments die wereldwijd verschillende attracties uitbaat, waaronder 50 SEA LIFE centra en 2 SEA LIFE natuurreservaten. In 1995 was SEA LIFE Blankenberge de eerste vestiging van SEA LIFE op het Europese vasteland. Sinds de opening is het park uitgebreid tot aan z’n voorlopige maximum oppervlakte. De laatste 2 jaren zet het onder leiding van een nieuwe general manager volop in op vernieuwing van deze bijzondere belevenis aan de Belgische kust. Het volledige team staat momenteel te popelen om het park te heropenen. Het park is op dit moment dan ook in volle voorbereiding om binnenkort op een veilige manier te kunnen openen. Zowel procedures als materiële ingrepen worden gewijzigd, met het oog op de verhoogde veiligheid.