Pomerania Fun Park pakt uit met heel wat vernieuwingen

Het Poolse pretpark Pomerania Fun Park pakt dit jaar uit met heel wat vernieuwingen. Zo werd er gewerkt aan een educatief pad in de natuur, maar er wordt ook een tweede zwemvijver met glijbanen geïnstalleerd. Daarnaast zijn er ook twee alpaca’s aan het dierenbestand toegevoegd, ze staan klaar om geaaid te worden door de kinderen!

 

Pomerania Fun Park is één van de vele pretparkjes in het Noorden van Polen. Het park is gelegen in de gemeente Gmina Dygowo, niet ver van de zeer toeristische Poolse kust. Net zoals alle andere parken in deze regio zijn de zomerdagen de beste momenten om Pomerania Fun Park te bezoeken. Dan wordt het park namelijk ieder jaar uitgebreid met heel wat extra attracties die er gedurende enkele maanden blijven staan.

 

Dit jaar zal Pomerania Fun Park uitpakken met verschillende nieuwigheden. Zo komt er onder andere een tweede zwemvijver, waar kinderen zich kunnen uitleven op de coole glijbanen, het kasteel en andere schuilplaatsen. Verder komen er ook twee alpaca’s naar het park die de namen Czekoladka en Antoś hebben gekregen. Czekoladka is voorlopig nog wat verlegen, maar Antoś loopt al fier over het erf van de boerderij.

Tot slot wordt er dit jaar een educatief pad aangelegd in het kader van Natura 2000. Dit pad komt te liggen blij het Vikingdorp, waar je terug kan gaan in de tijd en kan zien hoe de Vikings vroeger leefde. In het Vikingdorp kan je ook verschillende activiteiten beleven en naar heuse toernooien zien.

 

Bron: Pomerania Fun Park