Nieuwe attractie Rasti-Land bijna klaar voor opening

Het Duitse pretpark Rasti-Land opent dit jaar een unieke attractie met Kraawummm. Onlangs deelde het park enkele foto’s van de opbouw van deze nieuwigheid, die later dit jaar geopend zal worden.

 

Het Duitse pretpark Rasti-Land zal bij parkopening de nieuwe attractie Kraawummm openen. De opening van het park, samen met de nieuwe attractie, was oorspronkelijk gepland op 19 april, maar door de coronaproblematiek is het afwachten of deze datum kan waargemaakt worden. We kijken even mee naar de bouwwerken.

 

Kraawummm

De nieuwe attractie wordt van het type Rocket-Roll. Deze werd ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf SBF Visa Group. Inzittenden nemen plaats in een gondel die heen en weer zwiert, een beetje zoals bij een schommelschip, maar men blijft voornamelijk horizontaal bewegen.

De attractie zal er gaan uitzien als een grote boomstam die gebruikt wordt als stormram. Het idee hierachter is dat de inzittenden de poort van een kasteel openrammen, om zo een prinses te redden.

 

Bron en foto’s: Rasti-Land