KMG bouwt aan nieuwe Move It 2.0 voor Duitse kermissen

De Nederlandse fabrikant KMG is momenteel druk in de weer met de bouw van een gloednieuwe Move It 24 attractie. Deze is bestemd voor de Duitse kermissen. Het is de exploitanten familie Lenzner die de attractie aankocht. De opleverdatum is voorzien voor de herfst van 2020.

 

De Duitse exploitanten familie Lenzner heeft een nieuwe loopingcarrousel aangekocht. Het gaat om een 2.0 versie van de geliefde Move It 24 gebouwd door de Nederlandse fabrikant KMG. Het was tijdens de IAAPA Expo van Parijs in september dat Lenzner de attractie aankocht.

 

Ondertussen is het nieuws over de aankoop naar buiten gekomen, de voorziene opleverdatum is de herfst van 2020. Inmiddels heeft Lenzner al een Facebookpagina aangemaakt waarop de komst van de nieuwe attractie gevolgd kan worden. Het staat op de pagina “Rob? Das Loopingkarussell”.

Op deze Facebookpagina werd bekendgemaakt dat de attractienaam zal starten met “Rob…”. De volledige naam blijft nog even geheim en zal later bekendgemaakt worden. Ondertussen werd ook een deel van het logo bekend gemaakt. Lenzner verzekerd ons alvast dat het een uniek thema wordt.

 

Hieronder kan u een video bekijken van de Scream Machine van de Britse exploitant Mark Thurston. Ook dit is een Move It 24 van de Nederlandse exploitant KMG maar dit gaat dan om de originele 1.0 versie.

 

Bronnen + foto’s: Lenzner, KMG