Europa-Park in je huiskamer met ‘Immer wieder sonntags’

Het nieuwe seizoen van het populaire tv-programma ‘Immer wieder sonntags’ dat live uitgezonden wordt vanuit Europa-Park, gaat zondag 3 mei weer van start. Voor het eerst zullen de opnamen zonder publiek plaatsvinden. Vele schlager- en volksmuziekzangers komen naar de buitenstudio van het attractiepark, maar er zullen ook videoschakelingen met artiesten thuis worden gemaakt.

 

Het programma wordt wekelijks door zo’n twee miljoen mensen bekeken. Presentator Stefan Mross: “Juist in deze moeilijke tijd willen we er zijn voor onze fans. Met muziek, artiesten en een zomerse stemming willen we onze kijkers afleiding bieden van hun alledaagse zorgen”. De eerste uitzendingen van in totaal 16 worden uitgezonden zonder publiek. Af en toe zal er telefonisch of per video contact gezocht worden met kijkers. Ook zullen er video’s getoond worden welke leuke dingen zij afgelopen week meegemaakt hebben.

 

‘Immer wieder sonntags’ is een programma van SWR en wordt door ARD op de zender ‘Das Erste’ uitgezonden. Ook in Nederland en België kent het programma een trouwe schare kijkers. De eerste uitzending van het 16e seizoen begint zondag 3 mei om 10.00 uur.