Eigenaar Brits safaripark overleden aan COVID-19

COVID-19 blijft jammer genoeg slachtoffers maken, het virus waardoor we nu met zijn allen moeten thuiszitten betekende ook aan de eigenaar van het Britse safaripark Longleat zeer slecht nieuws. De man overleed ten gevolge van het virus op 5 april.

 

Alexander Thynn, 7th Marquess of Bath, de excentrieke eigenaar van het Longleat Safari Park gelegen in Wiltshire, overleed op 5 april aan de gevolgen van het COVID-19 virus. De man werd op 28 maart opgenomen in het Royal United Hospital in Bath, maar blijkbaar kon geen hulp meer baten. Hij werd 87 jaar oud. De man leed een zeer bijzonder leven waarin hij getrouwd was, maar er ook 72 andere relaties op nahield.

Longleat Safari Park opende in 1966 als eerste safaripark buiten Afrika waar men met een auto tussen de dieren kon rijden. Het park is gelegen op de gronden van het Longleat kasteel, het domein waarin Alexander woonde. Het domein is 36,42 km² groot en er wonen ongeveer 500 dieren.

 

Volg alle updates over het coronavirus in onze liveblog.

 

Bron en foto: Longleat Safari Park