Unieke drone beelden nieuwe achtbanen Erlebnispark Tripsdrill

Er verschenen drone beelden van de nieuwe achtbanen in Erlebnispark Tripsdrill. En hoewel de track nog niet compleet is, heeft men toch al het baanverloop gefilmd. En het mag gezegd zijn, het ziet er spectaculair uit.

 

Beide banen zullen in 2020 opengaan, en zoals we al wisten zal het gaan over een Family Boomerang Coaster “Volldampf “ en een Suspended Thrill Coaster “Hals-über-Kopf”.

Uniek aan dit filmpje is dat de drone het parcours van de achtbanen aflegt, zo krijg je als het ware een onride zonder track. De beelden zorgen voor een adembenemende video, waarbij je niet allen het verloop van de achtbanen ziet, maar ook de stationsgebouwen.

 

Dit filmpje zorgt er al zeker en vast voor dat wij niet kunnen wachten tot de opening van de deze 2 achtbanen.

Meer updates kan je hier vinden.

 

 

Bron & foto : Facebook Tripsdrill