Treintje spectaculaire achtbaan gearriveerd bij La Récré des 3 Curés

La Récré des 3 Curés zal dit jaar uitpakken met de gloednieuwe achtbaan Vertika. Een Euro-Fighter van de Duitse fabrikant Gerstlauer. Deze achtbaan is voor het park meteen een nieuwe blikvanger. Onlangs arriveerden de treintjes.

 

La Récré des 3 Curés opent dit jaar haar spectaculaire achtbaan Vertika. Vertika wordt een Euro-Fighter achtbaan gebouwd door Gerstlauer. Dit type achtbaan wordt getypeerd door een verticale lift, vandaar ook de naam. De Euro-Fighter achtbaan kennen we onder andere van de Typhoon in Bobbejaanland en Falcon in Duinrell.

Onlangs arriveerden de treintjes die later over de baan zullen rijden.

 

 

Vertika krijgt een verticale lift hill van 27 meter hoog en een first drop van 91°. De baan zal een lengte hebben van 440 meter en er wordt een snelheid bereikt van 80 km/h. Er zijn in het parcours twee inversies verwerkt, een looping en een corkscrew.

 

 

De bouw van het project kan je hier de op de voet volgen.

 

Bron & Foto’s: Parc d’attractions La Récré des 3 Curés